HTML

Naptár

március 2014
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Felhívás!

2014.03.16. 11:08 jones4

Sziasztok a blog nem szűnt meg, de sajnos olyan program jött közbe amivel nem számoltam és teljesen kitölti az időmet. Augusztusban újra jövök. Talán így jobb is lesz, mert egy teljes szezonon keresztül tudom majd megmutatni a stratégiám, tippjeim. Mindenkinek köszönöm aki olvasta! Nyáron visszavárlak benneteket! 

Szólj hozzá!

Második nap!

2014.03.06. 21:01 jones4

3-1-es első nap után bizakodóan vágok neki a második napnak. Az eredményeket majd mindig a blog végén olvashatjátok, bajnokságokra szedve. Na de nem is rizsálok többet jöjjön a következő nap tippjei. 

NHL: 

Sabres +1,5 @ 1,71 

Az ilyen szerintem ajándék. Persze simán benne van, hogy kapnak egy csomó gólt, de emlékezzünk csak vissza a tegnapira. Anaheim toronymagasan esélyes, erre kikapnak. Sabres igaz, hogy piszok gyenge csapat, de ez az NHL, holnap nem kapnak ki kettővel. 

Canadiens @2,25 

Canadiens tegnap meglepetésre nyert és ma egyből folytatják is a road tripjüket, ami eddik 4-1. Coyotes szenved a keleti csapatok ellen 3-8 (last11). PErsze ezek csak száraz statisztikák. A lényeg, hogy mivel értékeket nézünk és nem meccseket, ezért minket sosem tántoríthat el, hogy az underdogra teszünk. Ma lehet elmegy, holnap lehet bejön és akkor már le is fedte a mait. 

Sharks @1,76 

Valahogy ez egy ilyen nap. Minden csak egy hajszálon múlik. Sharksot egy hajszállal jobbnak érzem ma. Ha nem lesz bunyó, nyerni is fognak. Otthon még csak 4 rendes játékidős vereségük van. NEm mondanám, hogy nagy formában lenne a PEnguins bár a Sharks is elszenvedett egy csúnya vereséget pont a Sabrestől. Ezt a meccset a formának és a hazai pályának szentelem. Tehát Cápa siker. 

NBA: 3 meccs van mindössze elég rizikósnak érzem mind a hármat. 

OKC -6

Nem mondanám, hogy most hú de biztosra tettem. Egyáltalán lehet ilyet mondani? A lényeg, hogy a Sunsot most kicsit megremegni érzem. Masszívan erőn felül teljesítenek meg minden, de most, hogy Bledsoe már huzamosabb ideje nincs (elvileg jövőhéten visszajön) mintha kicsit elfáradtak volna, ellenben KD - Servant élete szezonját futja és mintha kezdene már magára találni Westy is. Szoros lesz, de úgy érzem ez a legbiztosabb a három közül. 

 

-----------------------

NHL: 0-1 

NBA: 3-0 

U.I.: Holnapi nap lehet elmarad. Mindent megpróbálok majd, de a pénteki napom mindig zűrös. 

Szólj hozzá!

Első meccsek!

2014.03.05. 20:03 jones4

Mivel elsősorban az interneten fogadóknak szól, ezért a hétköznapi tippjeimet este fogom kiírni 19-20 óra körül. Hétvégén a tippmixeseknek kedvezek, mert már délelőtt próbálom majd kiírni a tippjeimet, hogy aki meg akarja rakni, még le tudjon szaladni a lottózóba. Nézzük is az első meccseket! 

Először is leszögezném azt, hogy kétesélyes hokira fogadok csak. Persze meglehet tenni simán 1-2 nagyágyút, nem ellenzem, a hokifogadásoknál a legnagyobb az odds. Természetesen nem véletlenül. Rengeteg kapotikus meccs lesz, rengeteg bukta, de ez a blog reméljük nem erről fog szólni. 

Play:

NHL:

Senators @ 1,90

Arról gondolom nem kell vitáznunk, hogy jobb csapat a Senators, több gólt lőnek, jobban használják ki az emberelőnyös szituációkat, Kallrson remek formában van, idegenben jobb a Senators, mint otthon a Flames. Ami a Flames mellett szólhat, hogy back to back-et(mostantól b2b) játszik a Sens és ráadásul tegnap ki is kaptak az Oilers otthonában.Sok pontra én nem számítok és hosszabbításban jobb a Flames.

Nem igazán mondanám, hogy must win lenne a Sens részéről, mert a következő meccseik sem lesznek elképesztően nehezek, de gondolom nem akarják a nyugati road-tripjüket 1-3-mal zárni, tehát küzdeni fognak. A meccs esélyese a bukik szerint a Flames még is most a Sens győzelem mellett állok. 

Tipp: Anaheim otthon szinte verhetetlen 1,55-ért viszont nem teszem meg. 1,86 money line (monstantól ML) ami hokinál szerintem édes kevés. Egyértelmű esélyesek, de hokiban bármi megtörténhet, ezért nem élünk vele köszönjük. Viszont ha nektek tetszik...

 

NBA: 

Az NBA-nél az a szokásom, hogy a hendiket mindig kerekítem, ahogy éppen optimálisabb. Így a szokásos 1,9 helyett 1,83 lesz az odds, ami megtérül, ha legalább 15 győztes meccsből 1-et push-ra mentesz. (Nekem már sokszorosan megtérült.)

Rockets -6 

B2B meccs ami mindenképp hátrányt jelent, főleg, hogy a tavalyi és azelőtti bajnokot verték szoros küzdelemben. Kérdés mennyi erejük maradt. Ami mellettük áll, hogy mély a keret, akár még Garcia is megszórhatja magát. De ahol Lin és Asik ül a padon ott nem kell félni egy b2b meccstől. Az ellenfél pedig pont egy idei pofozógép az Orlando lesz. Harden sajnos nem tartozik a legjobb védők közé, tehát számíthatunk arra, hogy vagy Afflalo vagy Oladipo megszórja magát. Ellenben felső poszton Howardra nagyon nincs embere a Magicnek. Rizikós play de van benne ráció. 

Warriors -5 

Warriors idén nagyon kétarcú csapat számomra. Bárkit elverhetnek és bárkitől kikaphatnak. Ők is b2b meccset játszanak, de nem más ellen mint a Celtics aki idén nem valami acélos. Normális esetben sima GSW siker. A kérdés csak az, hogy melyik arcát fogja hajnalban mutatni a Dubs? 

Kings -3

A Kings egy sokkal erősebb csapat mint amit a helyezésük mutat. Van 3 sztár a csapatban aki mindig megdobják a maguk 70 pontját és a maradék 30 pontot pedig a padnak kell valahogy "összekukáznia". A Bucks valamiért elkezdett meccseket nyerni, szerintem butaságból. Összességében mind a kettő csapatnak tankolnia kellene. Az nem kérdés számomra, hogy a Kings az esélyesebb. Mindössze annyi a kérdés, hogy a Bucks mennyire akar egy ilyen szezonban nyerni. Ha akarnak akkor otthon mindenképp jók és a Sac könnyen megadhatja magát, ellenkező esetben ez egy easy pick. 

 

Szólj hozzá!

Bemutatkozás

2014.03.04. 15:31 jones4

Kinek nem inge, ne vegye magára.

Mint ahogy tegnap már bevezettem, kisebb változás fog bekövetkezni a blog életében. Kicsit új vizekre fogok evezni. Az új téma pedig nem más mint a sportfogadás. Sokat tűnődtem azon, hogy miért van az, hogy kismillió facebookos lájkolgatós kis oldal van ahol az emberek lefényképezhetik az adott mixüket, majd benyöghetik, hogy ez most elment de máskor bejöhet. Meccselemzések, játékosok, háttértudás hiánya nélkül. Az átlag fogadó mit néz? Legyen jó viszonylag alacsony szorzója és néz egy enyhén butított statisztikát, hogy otthon jók voltak vagy mit volt az utolsó öt meccsük. Jó esetben! 

A legtöbb ember napjainkban már teljesen rabjává válik a fogadásoknak és akkor is tesz ha nincs mit. Tesz dartsot meg curlinget 1,5-ért vagy 1,6-ért és a végén sír, hogy pont egy ment el. Hányszor hallottuk azt, hogy pont egy ment el? Persze! Mert állandóan mindig mindent nehéz eltalálni, vannak nagy makkok, meg mindig is lesznek, de hosszútávú eredményt nem nagyon érhetsz el vele. Amúgy egy picit gondolkozz is. Mindig nem nyerhet a Barca, Real, Juve, Dortmund, Bayern, stb... Ha ezekre teszel valószínűséggel többször fog elmenni mint bejönni. 

Most, hogy rámutattam a legnagyobb hibára a mai fogadásokra lássuk egy picit az én szisztémámat. Pár pontba összeszedtem, miről is lenne szó. 

-Sose fogadj csak azért, hogy fogadj. 

-Csak akkor fogadj, ha nyugodt állapotban vagy.

-Legyenek napok amikor nem fogadsz.

-Ha sokat veszítettél állj ki egy időre. 

-Kerüld a kis oddssal rendelkező meccseket.

-Csak akkor fogadj egy meccsre, ha ismered a csapatokat. (legalább az egyiket de azt nagyon jól)

-Sose fogadj vaktában.

-Minden egyes megjátszott pick előtt gondolkozz pár percet miért teszel a csapatra és ezt tudd megfogalmazni magadnak. 

-Ne csinálj mega kombikat.

-Sőt, nagyon ne is kombizz

-Lehetőleg az interneten fogadj. Sokkal könnyebb, egyszerűbb és mióta van tippmixpro, már nem kell aggódni a külföldi lehúzástól sem. 

Ha ezeket a pontokat betartod akkor legalább meg van az esélye annak, hogy nyereséges leszel. Persze így is piszok nehéz dolgod lesz, sőt nehezebb mint a haverodnak aki egyszer 500 Ft-ből 20000-ret nyert és 3 éve ezt mondogatja. Miért? Mert azóta semmit sem nyert és szépen lassan úgy is felemészti.

Na ebben a témában szeretnék egy kicsit más rálátást adni a dolgoknak és elérni, hogy nőjünk fel a feladathoz. Hamarosan jövök naponta frissülő pickekkel. Remélem velem lesztek és követni fogjátok. 

Addig is hajrá! 

Sports-betting-board.jpg

Szólj hozzá!

Arculatváltás!

2014.03.03. 17:34 jones4

Elkezdtem írni az ígéretemhez híven az NBA power rankingot, majd rájöttem, hogy akit tényleg érdekel a téma, az még három helyen megtalálja magyar nyelven. Gondolkoztam, hogy csapatonként írok elemzéseket, de számtalan csapatokra bontó blog van, az adott szurkolónak újat úgy sem tudok mondani, mást meg nem érdekel. Foci téma önmagában szinte semmit sem takar, ha híreket közölnék annak szinte semmi olvasottsága sem lenne, mert ezekről szinte mindenki a közösségi oldalakról értesül. Ha pedig csapatokról írok, az önmagában nem elég. Tehát próbáltam inkább bajnokságokat kiemelni és összességében beszélni a játékosokról. Azt hittem lesz rá vevő, sajnos a kezdeti lelkesedés után ( az első bejegyzéseket volt, hogy 20-an 30-an olvasták) sajnos nem jöttek vissza olvasók és a végére már csak 1-2 ember látogatta a blogomat. Akinek tetszett annak nagyon köszönöm., szerintem később nekifutok még , de a következő kísérletem csak 2-3 hónap múlvára várható a VB környékére, akkora úgyis lesz téma dögivel. 

De ne aggódjon senki, addig sem maradtok írás nélkül, sőt a tervem szerint sokkal gyakrabban fogok írni,próbálok napi rendszerességgel. Viszont a téma kicsit más lesz, kicsit átalakul a szerkezet. Sport témán belül fogok maradni és napjainkban egy eléggé felkapott témát fogok meglovagolni, ami szerény véleményem szerint nagy az igény, de ez más lesz, valamiben különbözni fog... 

 Részletek hamarosan! 

Szólj hozzá!

Várva várva!

2014.03.02. 09:41 jones4

Elnézést kérek mindenkitől, de idő hiányában a héten nem sikerült újabb bejegyzést írni és sajnos ez most már tendencia lesz, hogy egyre kevesebb cikk lesz, olvasottság hiányában. Jelezem nem szűnt meg az oldal csak előre szólok, hogy a régi 3-as átlagot most már lecsökkentem 2-re. Vagyis megpróbálom kettőre. Hétfőn érkezik a NBA Power Ranking. Jó olvasást! 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása