HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bemutatkozás

2014.03.04. 15:31 jones4

Kinek nem inge, ne vegye magára.

Mint ahogy tegnap már bevezettem, kisebb változás fog bekövetkezni a blog életében. Kicsit új vizekre fogok evezni. Az új téma pedig nem más mint a sportfogadás. Sokat tűnődtem azon, hogy miért van az, hogy kismillió facebookos lájkolgatós kis oldal van ahol az emberek lefényképezhetik az adott mixüket, majd benyöghetik, hogy ez most elment de máskor bejöhet. Meccselemzések, játékosok, háttértudás hiánya nélkül. Az átlag fogadó mit néz? Legyen jó viszonylag alacsony szorzója és néz egy enyhén butított statisztikát, hogy otthon jók voltak vagy mit volt az utolsó öt meccsük. Jó esetben! 

A legtöbb ember napjainkban már teljesen rabjává válik a fogadásoknak és akkor is tesz ha nincs mit. Tesz dartsot meg curlinget 1,5-ért vagy 1,6-ért és a végén sír, hogy pont egy ment el. Hányszor hallottuk azt, hogy pont egy ment el? Persze! Mert állandóan mindig mindent nehéz eltalálni, vannak nagy makkok, meg mindig is lesznek, de hosszútávú eredményt nem nagyon érhetsz el vele. Amúgy egy picit gondolkozz is. Mindig nem nyerhet a Barca, Real, Juve, Dortmund, Bayern, stb... Ha ezekre teszel valószínűséggel többször fog elmenni mint bejönni. 

Most, hogy rámutattam a legnagyobb hibára a mai fogadásokra lássuk egy picit az én szisztémámat. Pár pontba összeszedtem, miről is lenne szó. 

-Sose fogadj csak azért, hogy fogadj. 

-Csak akkor fogadj, ha nyugodt állapotban vagy.

-Legyenek napok amikor nem fogadsz.

-Ha sokat veszítettél állj ki egy időre. 

-Kerüld a kis oddssal rendelkező meccseket.

-Csak akkor fogadj egy meccsre, ha ismered a csapatokat. (legalább az egyiket de azt nagyon jól)

-Sose fogadj vaktában.

-Minden egyes megjátszott pick előtt gondolkozz pár percet miért teszel a csapatra és ezt tudd megfogalmazni magadnak. 

-Ne csinálj mega kombikat.

-Sőt, nagyon ne is kombizz

-Lehetőleg az interneten fogadj. Sokkal könnyebb, egyszerűbb és mióta van tippmixpro, már nem kell aggódni a külföldi lehúzástól sem. 

Ha ezeket a pontokat betartod akkor legalább meg van az esélye annak, hogy nyereséges leszel. Persze így is piszok nehéz dolgod lesz, sőt nehezebb mint a haverodnak aki egyszer 500 Ft-ből 20000-ret nyert és 3 éve ezt mondogatja. Miért? Mert azóta semmit sem nyert és szépen lassan úgy is felemészti.

Na ebben a témában szeretnék egy kicsit más rálátást adni a dolgoknak és elérni, hogy nőjünk fel a feladathoz. Hamarosan jövök naponta frissülő pickekkel. Remélem velem lesztek és követni fogjátok. 

Addig is hajrá! 

Sports-betting-board.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allsport.blog.hu/api/trackback/id/tr245843101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása