HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Premier League - Da Best

2014.02.24. 20:45 jones4

Mint mindennek ennek a sorozatnak is elérkezett az utolsó része, hangsúlyozom nem a blognak :) csak ennek a résznek. Mivel a várakozással ellentétben ez a rész sem hozta meg az igazi áttörést, mindössze pár ember olvasta a cikkeket, nagy meglepetésre Bundesligásat a legtöbben, ezért ezt a cikket kicsit rövidebbre fogom. Bár így is bőven lesz beszélni való. A következő bejegyzés a héten egy NBA power ranking lesz, aztán kicsit megújulok, részben témát váltok, de maradok a foci, kosár világában. Na de ne rohanjunk annyira előre, nézzük is a csapatot: 

Kapus: 

1. Cech - Chelsea

2. Lloris - Tottenham 

3. Mignolet - Liverpool 

Szerintem felesleges nagy vitákat indítani, szubjektív lista. Kétség kívül itt vannak a legjobb kapusok. Például a sokszoros válogatott Stekelenburg csak sereghajtó a Fulhammel. Tehát ismétlem sok embert kitudnék emelni, de ezt most nem teszem meg, továbblépek gyorsan. Ha valakinek nem tetszik a sorrend megértem, nem vitatkozok, egyszerűen lehetetlen dönteni. 

Jobbhátvéd: 

1. Ivanovic - Chelsea

2. Sagna  - Arsenal 

3. Kolarov - Man.City 

Egyszerűen megint csak magamat tudom ismételni, annyira egyben van a liga és annyira itt vannak a legjobb játékosok, hogy nüanszok döntenek. Debüchy, Kyle Walker, Ward is csak egy hajszállal marad el a dobogótól. 

Középhátvéd: 

1. Lovren - Southampton

2. Skrtel - Liverpool

3. Vidic  - Man. United

Na itt végre van egy kis szórés. Lovren szerintem kiemelkedik egy picit a mezőnyből azzal, hogy talán egy gyengébb csapat vezére tud lenni. Még mindig fiatal, számára tuti nem a Soton a végállomás vagyis inkább meglennék lepve ha valamiért itt letelepedne. 3 labdaszerzés, 2 szerelés és 8 felszabadítás szerintem magáért beszél. A másik két helyre pedig két vezért írtam, jöhetett volna, még Terry is Koscielny, Verthongen, stb,. De számomra Skrtel és Vidic mindig egyel magasabb szintet fog képviselni a többiekkel szemben. Ők elit védők. 

Balhátvéd: 

1. Kolarov - Man.City

2. Baines - Everton

3. Aczpiliuceta - Chelsea

Már megint felesleges ide statisztikával jönni, aki ismeri a ligát azok számára egyértelmű, hogy ők hárman az átlag felett vannak, mondjuk Evra még kimaradt, de idén mintha kicsit visszább vett volna, mondjuk érthető a MU szereplése miatt. 

Védekező középpályás: 

1. Gerrard - Liverpool 

2. Yaya Touré - Man.City 

3. Matic - Chelsea

Kicsit csalok, mert a sima középpályásokat is ide veszem. Hát ismét csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ez a cikk hülyeség és inkább olvassátok el a csapatok nevezési listáját. :) Gerrardot senkinek sem kell bemutatni, Yaya Touré iránt érzett szeretetemet már bár bejegyzéssel előbb kifejtettem azt sem akarom. Maradt Matic, hát igen ő frissen jött és még nem volt sok ideje bizonyítani, de azon a 6 meccsen szépen játszott és kiérdemelt egy harmadik helyet. Srácok ideje figyelni a szerbre. 21 éves, de van benne kakaó. 3,5 szerelés 2,5 labdaszerzés. Igaz, hogy passzolásban és támadásban van még mit fejlődnie, de védőoldalon már most ligaelit. A nagy kimaradó Fernandinho akit sokat leírtak és megkérdőjelezték helyét a Citnél, na meg az árát, de most szólok, jó ez a fiú, viszont inkább most Maticnak szavaztam bizalmat. Annyit viszont elárulok, hogy érdemes rá figyelni 

Támadó középpályás:

1. Ramsey - Arsenal 

2. Oscar - Chelsea

3. Özil - Arsenal

Első az idei walesi legjobb, a csodafiú Ramsey, aki hivatalos posztján támadó középpályás, bár Özil miatt most inkább védekező feladatokat lát el. Jobban belegondolva, lehet ki kellett volna cserélni Yaya Touréra, de sebaj. Helye van a kezdőbe. Eddig inkább teljesítménye mint tudása alapján, de az tény, hogy ha valaki jobb tud lenni Özilnél, még ha csak ideig-óráig abban van potenciál. Második helyezettem Oscar akiről már szintúgy kifejtettem a véleményemet. lásd: pár bloggal előrébb ;). Harmadik helyezettem, pedig csak is az őszi teljesítménye miatt Özil. Remekül indult, majd délen kicsit befagyott, de tavasszal lehet újra lángra lobban majd. Helye a kezdőben nincs, a padmelegítő szerepét viszont remekül eljátszhatja a csapatomban. Este meg legalább nem kell villanyt kapcsolni, mert világítótoronyként is funkcionálnak a szemei. 

Jobbszélső: 

Sturridge - L'pool

Walcott - Arsenal

Jesus Navas - City

Azért itt egy picit bajban voltam, csaltam is egy kicsit és átdobtam Sturridge-ot a jobbra, mert ő igazából mindenhol bevethető és kérdés nélkül helye van a csapatban. Második az örökifjú Walcott akire manapság rájár a rúd, de nem annyira, hogy ne legyen helye a padon. A harmadik helyre megint csak egy sprintkirály kerül, hmm... érdekes lenne eldönteni ki a gyorsabb, plusz bevenni a buliba Lennont is. 

Balszélső

1. Hazard - Chelsea

2. Silva - City 

3. Januzaj - MU 

Na itt már annyira nem volt nehéz dolgom. Mind a három játékos a csapata egyik legjobbja, mind fiatalok és szép jövő áll előttük, de már mind bizonyítottak vagyis Januzaj még csak egy fél évet, de eleget ahhoz, hogy 5 szövetségi kapitány is szívesen látná a csapatában. 

Csatárok: 

1. Suarez - L'pool

2. Agüero - City 

3. Giroud - Arsenal

Az első kettő helye megkérdőjelezhetetlen. Giroudon már ellehetne vitatkozni, de igazából róla is kifejtettem már a véleményem a gyakran emlegetett bejegyzésben. Ami továbbra is áll, tehát tessék visszakeresni. :) 

Íme tehát a csapat. 

Szólj hozzá!

Címkék: premierleague best11

A bejegyzés trackback címe:

https://allsport.blog.hu/api/trackback/id/tr885831219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása