HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Első meccsek!

2014.03.05. 20:03 jones4

Mivel elsősorban az interneten fogadóknak szól, ezért a hétköznapi tippjeimet este fogom kiírni 19-20 óra körül. Hétvégén a tippmixeseknek kedvezek, mert már délelőtt próbálom majd kiírni a tippjeimet, hogy aki meg akarja rakni, még le tudjon szaladni a lottózóba. Nézzük is az első meccseket! 

Először is leszögezném azt, hogy kétesélyes hokira fogadok csak. Persze meglehet tenni simán 1-2 nagyágyút, nem ellenzem, a hokifogadásoknál a legnagyobb az odds. Természetesen nem véletlenül. Rengeteg kapotikus meccs lesz, rengeteg bukta, de ez a blog reméljük nem erről fog szólni. 

Play:

NHL:

Senators @ 1,90

Arról gondolom nem kell vitáznunk, hogy jobb csapat a Senators, több gólt lőnek, jobban használják ki az emberelőnyös szituációkat, Kallrson remek formában van, idegenben jobb a Senators, mint otthon a Flames. Ami a Flames mellett szólhat, hogy back to back-et(mostantól b2b) játszik a Sens és ráadásul tegnap ki is kaptak az Oilers otthonában.Sok pontra én nem számítok és hosszabbításban jobb a Flames.

Nem igazán mondanám, hogy must win lenne a Sens részéről, mert a következő meccseik sem lesznek elképesztően nehezek, de gondolom nem akarják a nyugati road-tripjüket 1-3-mal zárni, tehát küzdeni fognak. A meccs esélyese a bukik szerint a Flames még is most a Sens győzelem mellett állok. 

Tipp: Anaheim otthon szinte verhetetlen 1,55-ért viszont nem teszem meg. 1,86 money line (monstantól ML) ami hokinál szerintem édes kevés. Egyértelmű esélyesek, de hokiban bármi megtörténhet, ezért nem élünk vele köszönjük. Viszont ha nektek tetszik...

 

NBA: 

Az NBA-nél az a szokásom, hogy a hendiket mindig kerekítem, ahogy éppen optimálisabb. Így a szokásos 1,9 helyett 1,83 lesz az odds, ami megtérül, ha legalább 15 győztes meccsből 1-et push-ra mentesz. (Nekem már sokszorosan megtérült.)

Rockets -6 

B2B meccs ami mindenképp hátrányt jelent, főleg, hogy a tavalyi és azelőtti bajnokot verték szoros küzdelemben. Kérdés mennyi erejük maradt. Ami mellettük áll, hogy mély a keret, akár még Garcia is megszórhatja magát. De ahol Lin és Asik ül a padon ott nem kell félni egy b2b meccstől. Az ellenfél pedig pont egy idei pofozógép az Orlando lesz. Harden sajnos nem tartozik a legjobb védők közé, tehát számíthatunk arra, hogy vagy Afflalo vagy Oladipo megszórja magát. Ellenben felső poszton Howardra nagyon nincs embere a Magicnek. Rizikós play de van benne ráció. 

Warriors -5 

Warriors idén nagyon kétarcú csapat számomra. Bárkit elverhetnek és bárkitől kikaphatnak. Ők is b2b meccset játszanak, de nem más ellen mint a Celtics aki idén nem valami acélos. Normális esetben sima GSW siker. A kérdés csak az, hogy melyik arcát fogja hajnalban mutatni a Dubs? 

Kings -3

A Kings egy sokkal erősebb csapat mint amit a helyezésük mutat. Van 3 sztár a csapatban aki mindig megdobják a maguk 70 pontját és a maradék 30 pontot pedig a padnak kell valahogy "összekukáznia". A Bucks valamiért elkezdett meccseket nyerni, szerintem butaságból. Összességében mind a kettő csapatnak tankolnia kellene. Az nem kérdés számomra, hogy a Kings az esélyesebb. Mindössze annyi a kérdés, hogy a Bucks mennyire akar egy ilyen szezonban nyerni. Ha akarnak akkor otthon mindenképp jók és a Sac könnyen megadhatja magát, ellenkező esetben ez egy easy pick. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allsport.blog.hu/api/trackback/id/tr195844916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása